Skip to Store Area:

ProCarbon

Calatorie placuta si aer curat cu filtrul de habitaclu ProCarbon

Aerul curat

Incepand cu lunile primaverii, aerul curat este greu de obtinut. Oamenii devin predispusi la alergii, iar datorita stranutului, iritatilor pielii, a inflamatilor mucoasei nazale sau a gatului, incomodati in activitatile lor zilnice. Conform unui studiu recent, persoanele alergice la polen sunt cu pana la 30% mai expuse la accidente.

Filtrele de polen sunt foarte eficiente: In timpul unei singure ore de condus, un volum de aer de pana la 100,000 litri este circulat prin interiorul vehicolului. Acesta este un motiv in plus pentru a schimba filtrul de habitaclu regulat. ProCarbon recomanda schimbarea filtrului de habitaclu (polen) la un interval de maxim 15000 km sau minim o data pe an. Daca filtrul de habitaclu se deterioreaza sau se infunda, concentratia de poluanti din interiorul vehicolului poate creste de aproximativ sase ori fata de cea a mediului exterior.

Filtrele de habitaclu ProCarbon asigura conducatorului auto si pasagerilor un aer curat pentru respiratie, ce tine seama de sanatatea acestora, de confort si de abilitatea conducatorului auto de a ramane concentrat in eventualitatea in care intalneste o zona cu smog sau alti poluanti.
In acelasi timp, filtrul ProCarbon reduce sarcina ventilatorului, protejeaza incalzirea si aerul conditionat de contaminare, imbunatateste circulatia aerului si previne aburirea periculoasa a geamurilor. Aditional interiorul geamurilor si fittingurile raman curate mai mult timp

Constructia elementelor filtrelor de habitaclu ProCarbon este gandita pentru a oferi o durata mare de functionare. Rezistenta mica a curentului de aer micsoreaza incarcarea ventilatorului. Datorita formei perfecte si a potrivirii cu acuratete a elementelor in carcasa este prevenita trecerea aerului poluat pe langa filtru.

Filtrele nostre de aer nu produc emisii daunatoare, deoarece in procesul de productie NU sunt folositi solventi, iar lipirea se face prin ultrasunete sau presare.

Pentru obtinerea unor rezultate optime de purificare a aerului, sunt recomandate 2 filtre pe an - unul primavara si unul toamna.
Sensibilizarea conducatorilor auto in legatura cu necesitatea folosirii filtrelor de interior trebuie sa ocupe primul loc, deoarece fiecare calatorie trebuie sa se desfasoare intr-un mediu sanatos, sigur si curat.

Filtrul de polen cu fibra vegetala

In cazul unui filtru de polen ("de hartie"), praful, bacteriile, ciupercile, particulele de polen si impuritatile stradale sunt indepartate. Particulele mai mari (>3 microni) sunt retinute pe cale mecanica din fluxul de aer, de catre tesutul materialului filtrant. Microparticulele, precum cele de combustibil, nu pot fi retinute de acest tip de filtru.

Toate filtrele de interior de la ProCarbon corespund in totalitate exigentelor producatorilor de automobile si sunt perfect adaptate nivelului ridicat de siguranta, confort si sanatate.

Filtrul cu carbon activ

Filtrele de habitaclu cu carbon activ elimina gazele de esapament daunatoare, murdaria si praful precum si concentratia mare de ozon si mirosurile neplacute. Compozitia acestor filtre contine trei straturi: un strat de carbon activ ce este inserat intre doua straturi de material non-woven. Straturile filtrului sunt heat-fused, adica sunt lipite prin incalzire deci nu sunt folositi solventi sau lipici deloc. In functie de vehicol, avem si filtre de carbon activ ce pot fi folosite in loc de filtrul de polen conventional (de hartie).

Compania Info Total Romania

Info Total Romania este distribuitor oficial, exclusiv pentru filtrele de habitaclu din fibra vegetala si carbon active "ProCarbon" si are ca obiect de activitate importul si distributia de produse de top, atat originale cat si OEM aftermarket, precum si o gama larga de echipamente.

Va invitam sa descoperiti in paginile site-ului ce inseamna Info Total Romania, sa cunoasteti gama de produse si echipamente pe care o comercializam, sa aflati mai multe informatii de la specialistii nostri.

Automotive Aftermarket

Legatura cu distribuitorii nostri si reteaua de service-uri sunt factorii decisivi pentru succesul afacerii in piata auto. Datorita cunostintelor despre piata, linia noastra de produse a fost croita cu atentie pentru a indeplini exigentele si nevoile actuale. Info Total Romania detine o mare varietate de filtre de habitaclu disponibile pentru clientii aftermarket. Partenerii nostri primesc un suport solid in protejarea intereselor si mentinerea cotei de piata prin livrare rapida si o expansiune continua a liniei de produse. Este de la sine inteles ca toate produsele noastre sunt calitativ exceptionale.

Suntem convinsi ca vom reusi sa gasim impreuna solutia cea mai eficienta pentru o afacere de succes, garantandu-va suportul nostru neconditionat!

Info Total Romania
Echipa